Somtoday Inloggen

Direct inloggen bij SomtodaySomtoday wordt omschreven als het meest complete en flexibele leerling-informatiesysteem. Met dit systeem blijven leerlingen op de hoogte van bijvoorbeeld hun rooster en cijfers. Tevens is het voor een school mogelijk om in dit systeem onder meer de aanwezigheidsregistratie bij te houden, om groepen in te delen en om leerlingen te volgen. Ook is het met Somtoday mogelijk om rechtstreeks te communiceren met bijvoorbeeld leerlingen.

Somtoday ouder inloggen

Het systeem van Somtoday is niet alleen voor leerlingen geschikt, maar juist ook voor ouders. Als ouder zijnde kun je inloggen bij Somtoday, waarna je inzicht in bijvoorbeeld de cijfers van je kind krijgt. Ook blijf je op deze manier op de hoogte van het reilen op zeilen op school.

Om als ouder in te loggen, is het belangrijk om de instructies van school op te volgen. Bij de meeste scholen is er namelijk sprake van een speciale inloglink en –pagina. Een andere optie is om onderstaand stappenplan op te volgen:

  • Stap 1: ga naar de website som.today.nl toe.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de blauwe button ‘Inloggen’.
  • Stap 3: vul nu de naam van de school in.
  • Stap 4: log in met de gegevens die je eerder aangemaakt hebt of toegestuurd hebt gekregen.

Somtoday inloggen leerling

Als leerling kun je op dezelfde manier inloggen. Je kunt dit via de speciale link van je school doen, maar je kunt ook naar de website van Somtoday toe gaan. Tevens is het mogelijk om de Somtoday app op je smartphone te installeren. Met deze app heb je direct toegang tot je huiswerk, cijfers, roosters en dergelijke.