Booking.com Inloggen

Direct inloggen bij Booking.com (rechtsboven)

Booking.com inloggen

Booking.com is een internationale website waar mensen een accommodatie voor een vakantie of reis kunnen boeken. Naar eigen zeggen bieden ze meer dan een miljoen locaties van over de hele wereld aan. Op de website kun je gemakkelijk zoeken naar hotels, vakantiehuizen en appartementen op plekken over de hele wereld.

Booking.com accommodatie zoeken

Door de zoekmachine op de website kun je gemakkelijk zoeken naar overnachtingsbestemmingen. Ga naar www.booking.com om te zoeken. Eenmaal op de website kun je gelijk je bestemming, in- en uitcheckdatum, soort accommodatie en het aantal personen invoeren. De website zoekt vervolgens accommodaties in de door jou opgegeven bestemming.

Registreren Booking.com

Registreren bij Booking.com is binnen enkele stappen gedaan:

  • Ga naar booking.com. Op de homepagina zie je rechtsboven een witte knop met ‘registreren’ staan. Klik hierop. Er verschijnt een pop-up scherm.
  • Vervolgens moet jij een e-mailadres en eigen wachtwoord invullen. Klik vervolgens op de blauwe knop met ‘aan de slag’.

Inloggen Booking.com

Door je te registeren en in te loggen bij Booking.com krijg je meer exclusieve deals te zien en kun je sneller boekingen doen. Inloggen doe je als volgt:

  • Ga naar booking.com. Je komt op de homepagina terecht. Rechtsboven zie je een witte knop met ‘inloggen’. Klik hierop.
  • Het is ook mogelijk om in te loggen door middel van je Facebook of Google+ account. De knoppen hiervoor vind je onder de knop ‘Inloggen’.
  • Inloggen door middel van Facebook? Klik dan op ‘Log in met Facebook’.
  • Inloggen door middel van Google+? Klik dan op ‘Log in met Google’.
  • Wachtwoord vergeten? Onder het invulveld ‘wachtwoord bij booking.com’ staat in blauwe letters ‘wachtwoord vergeten?’ Klik hierop om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Vul je e-mailadres in en klik op ‘versturen’. Je ontvangt een e-mail voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.