Mijn KPN Inloggen

Direct inloggen bij Mijn KPN

Mijn KPN

Heeft u een Mijn KPN account en wilt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunnen inloggen bij Mijn KPN? Wij helpen u in dit artikel op weg. Door in te loggen bij Mijn KPN kunt u heel snel en eenvoudig uw abonnement, facturen en persoonlijke gegevens bekijken. U kunt op elk gewenst moment inloggen bij Mijn KPN waardoor u op elk moment toegang heeft tot uw gegevens. U kunt dit account ook gebruiken voor het wijzigen van uw persoonlijke gegevens of voor het aanpassen van uw abonnement. Ook is het mogelijk om uw persoonlijke instellingen te wijzigen of om een extra tv-ontvanger te bestellen.

Mijn KPN instellen

Om in te kunnen loggen dient u naar de website te gaan van KPN. U ziet nu rechtsboven in de hoek van het scherm de knop ‘Mijn KPN’. Wanneer u hier op klikt zult u het inlogscherm te zien krijgen. U moet hier uw e-mailadres en uw wachtwoord invullen, waarna u kunt klikken op de knop ‘Login’. Wanneer een account aan wilt maken dan kunt u klikken op de knop ‘Registreren’. U kunt zich alleen registreren wanneer u klant bent bij KPN.

Mijn KPN Login

Om in te kunnen loggen bij Mijn KPN heeft niet meer nodig dan uw e-mailadres en uw wachtwoord. Voor een nieuwe registratie heeft u meerdere gegevens over uzelf en over uw abonnement nodig. U begint met het invullen van uw e-mailadres waarna u klikt op ‘volgende’. Vervolgens dient u het e-mailadres te bevestigen en kunt u uw gegevens aanvullen. Na het invullen van uw gegevens zal u uw nieuwe Mijn KPN account kunnen gaan gebruiken.