Voor iedereen die al op een apparaat ingelogd is via een Google- of Apple-account is er goed nieuws. Nintendo liet namelijk weten dat er een kans is dat je niet opnieuw hoeft in te loggen als je al bent ingelogd via een van deze twee opties. Verder liet het bedrijf weten dat de My Nintendo-missie waarmee je platina punten verdient door je Google-account te koppelen aan je Nintendo-account verdwijnt.
Hoewel Nintendo liet weten dat de inlog-opties vanaf 26 januari 2027 verdwijnen, kan de stopzetting van de opties iets worden uitgesteld als de werkzaamheden aan het systeem langer duren dan verwacht.
Gebruik jij Google of Apple om in te loggen op je Nintendo-account? Laat het ons weten in de comments!